Dennis-Frandsen-0571

Der gik fisk i den på Københavns fiskerestaurant

Vi besøgte København fiskerestaurant nummer et, da vi for nylig skulle have en velfortjent dag i hinandens selskab. Og vi var vilde med det!

Selvom vi elsker brunch og alt, hvad det indebærer, er det altså også meget sundt at prøve noget nyt en gang imellem. Derfor slog vi et smut forbi Hooked i forbindelse med et arrangement for vores dejlige team. Den hyggelige stemning skal nemlig også vedligeholdes blandt os selv.

For at der ikke skulle gå for meget brunch i den, besluttede vi altså med andre ord, at det var på tide at gå lidt i fisk. Københavns fiskerestaurant serverer retter, som man kender, men med et twist af seafood – blandt andet smagte vi burgere med laks, hotdogs med hummer og wraps med rejer. Man kan vist roligt sige, at selve deres koncept er lidt anderledes end vores brunch.

Til gengæld var stemningen meget lig vores. Vi fandt os hurtigt til rette i den uformelle stemning, hvor der ikke er nogle fine fornemmelser, som vi også kender fra os selv. Og som i øvrigt falder godt i københavnernes smag og passer ind i den københavnske stemning. Især den stemning, vi selv kender fra Nørrebro. Det undrer os ikke, at Hooked er den fiskerestaurant i København, som er mest foretrukket, for vi blev selv ret hooked.

Hvis du en dag har lyst til at spise ude, men det er for sent til brunch, kan vi helt sikkert anbefale Københavns fiskerestaurant nummer et.

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tors. – Lør. fra kl. 17.30 – 24.00
(Bemærk køkkenet lukker kl. 22:00)

 

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00