AFTENKONCEPT

Social Dining

Social Dining

Velkommen til Møller Bar & Køkken. Vi er vilde med social dining, og derfor serveres maden som mindre delevenlige retter.

Menuen skifter hver måned, så den altid afspejler sæsonens råvarer. Alle retterne serveres lige til at dele. I skal blot krydse de retter af, som I ønsker at smage. Vi anbefaler 3 – 4 retter pr. person.

Vores menuer kan laves til vegetarer.

11 RETTERS

11 retter over 4 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

435,- pr person

8 RETTERS

8 retter over 3 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

335,- pr person

MINDRE DELERETTER

Sprød saltbagt selleri

Saltbagt og fritteret knoldselleri m. sesamcreme

35,-

Møllers aften toast

Sprød surdej, avocado, rejer, saltet æggeblomme, chili

45,-

Surdejsbrød lavet på moder-surdej fra 2018

m. kærnemælk og havsalt rørt smør (2 skiver)

18,-

Møllers udvalg af dansk charcuterie

3 forskellige

95,-

Sprødt brioche brød

m. Hr. Nielsen skinke, saba glace, trøffelmayo og revet trøffel

65,-

Burrata

m. panzanella, basilikumsorbet, og citron

68,-

Gravad okse

 m. polenta, østers emulsion og syltede sennepskorn

72,-

Gravad laks

m. dild, cremet citronsauce, agurk og granny smith

59,-

Tartelet

m. butternut squash, peberbacon, rosmarin og løgstøv

59,-

Aubergine

Bagt aubergine m. tahincreme, ristede cashewnødder, sherrysirup og mynthe

54,-

8 RETTERS

8 retter over 3 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

335,- pr person

STØRRE DELERETTER

Gris

8 timers Sous vide pocheret og stegt slag af gris m. romesco sauce

159,-

Vegetar

Stegt spidskål, spicy agurkerelish m. nødder og ramsløgssauce

130,-

Hvid fisk

m. muslingefond og nolly prat

169,-

Okse

m. romesco sauce

169,-

Møller Bar & Køkken serverer også lækre cocktails, vin & øl.

SIDE ORDERS

Salat af spæde blade, kål og krydderurter

32,-

Pak choi

Appelsinbraiseret pak choi m. chili og sort sesam

37,-

Saltbagt knoldselleri 

m. solbær

39,-

Møllers kartoffel

38,-

DESSERT

Kokos

Vegan bounty panna cotta m. chokolade ganache, puf sukker og chokolade crumble

75,-

Bailey

Baileyskum, bær, boghvede og sprødt øllebrød

70,-

Vaffel

Møllers vaffel m. sæsonens rabarber, vaniljeis og karamel

72,-

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tors. – Lør. fra kl. 17.30 – 24.00
(Bemærk køkkenet lukker kl. 22:00)

 

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00