AFTENKONCEPT

Social Dining

Social Dining

Velkommen til Møller Bar & Køkken. Vi er vilde med social dining, og derfor serveres maden som mindre delevenlige retter.

Menuen skifter hver måned, så den altid afspejler sæsonens råvarer. Alle retterne serveres lige til at dele. I skal blot krydse de retter af, som I ønsker at smage. Vi anbefaler 3 – 4 retter pr. person.

Vores menuer kan laves til vegetarer.

BIG TASTE OF MØLLER

11 retter over 4 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

435,- pr person

MINI TASTE OF MØLLER

8 retter over 3 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

335,- pr person

MINDRE DELERETTER

Brød & smør

Surdejsbrød lavet på moder-surdej fra 2018 m. kærnemælk & havsalt rørt smør

18,-

Charcuteri

3 forskellige – Møllers udvalg af dansk charcuteri

95,-

Fine de claire

3stk fine de claire østers m. fermenteret tabasco, citron & rødvins mignonette

76,-

Brioche

Sprødt brioche brød m. Hr. Nielsen skinke, saba glace, trøffel mayo & revet trøffel

64,-

Burrata

Burrata m. panzanella, basilikumsorbet & citron

68,-

Gravad Okse

Gravad okse med polenta, østers emulsion & syltede sennepskorn

72,-

Laks

Rimmet laks med taskekrabbe, hytteost, agurk, dild & hørfrø

60,-

Tartelet

Tartelet m. kartoffel/porre creme, peber bacon, løjrom & løgstøv

57,-

Asparges

Stegte grønne asparges med æg, ramsløgsolie & salsa verde

54,-

Blomkål

Blomkålsbuketter med citron, ristede mandler & estragon

52,-

MINI TASTE OF MØLLER

8 retter over 3 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

335,- pr person

STØRRE DELERETTER

Gris

8 timers Sous vide pocheret & stegt slag af gris m. salsa verde

159,-

Vegetar

Sprød knoldselleri & syltede hvide asparges m. skilt kærnemælk

145,-

Fisk

Stegt hvid fisk, m. muslingefond, hindbær & mandelolie

169,-

Okse

Okse m. romesco sauce

169,-

Møller Bar & Køkken serverer også lækre cocktails, vin & øl.

SIDE ORDERS

Salat af spæde blade & krydderurter

32,-

Grønne asparges 

m. citron emulsion & løgstøv.

42,-

Saltbagt knoldselleri 

m. solbær

39,-

Møllers kartoffel

38,-

DESSERT

Kokos

Kokos Vegan bounty panna cotta m. chokolade ganache, puf sukker & chokolade crumble

74,-

Bailey

Baileyskum, bær, boghvede & sprød øllebrød

70,-

Vaffel

Møllers vaffel med sæsonens rabarber, vaniljeis & karamel

72,-

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tors. – Lør. fra kl. 17.00 – 23.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

 

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00