AFTENKONCEPT

Social Dining

Social Dining

Velkommen til Møller Bar & Køkken. Vi er vilde med social dining, og derfor serveres maden som mindre delevenlige retter.

Menuen skifter hver måned, så den altid afspejler sæsonens råvarer. Alle retterne serveres lige til at dele. I skal blot krydse de retter af, som I ønsker at smage. Vi anbefaler 3 – 4 retter pr. person.

Vores menuer kan laves til vegetarer.

A TASTE OF MØLLER

11 retter over 4 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

425,- pr person

LILLE MØLLER

8 retter over 4 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

325,- pr person

MINDRE DELERETTER

Charcuterie

Møllers udvalg af dansk charcuteri

110,-

Sprødt brioche brød

m. Hr. Nielsen skinke, saba glace, trøffelmayo & revet trøffel

60,-

Burrata

m. basilikumsorbet & heirloom tomater 

65,-

3 stk. Gillardeau østers

m. fermenteret habanero tabasco, citron & rødvins mignonette

70,-

Tartelet

m. jordskokker, peber ventreche bacon, svenske löjrom caviar, fuglegræs & støv af citrusurter

50,-

Taskekrabbe

m. Granny Smith æble, agurk, blegselleri, østersmayo & citronolie

70,-

Laksetatar

m. creme fraiche, grov sennep, skalotteløg, dild, purløg & pappadums

55,-

Palmeskål

stegt i muskatnøddesmør m. macadamianødder & saltet æggeblomme

50,-

Stegte porre

m. creme af Gammel Knas fra Arla Unika, hasselnødder & støv af løg

50,-

Broccolini

m. ramsløg, skalotteløg, svampe araomat & revet Havgus 12 fra Arla Unika 

50,-

LILLE MØLLER

8 retter over 4 serveringer

(Skal vælges af hele bordet)

325,- pr person

STØRRE DELERETTER

16 timers sous vide pocheret og stegt slag af gris

m. sauce lavet på lang peber & calvados

159,-

Saltbagt knoldselleri

m. solbær, citron, trøffel, macadamianødder & krydderurter

139,-

Stegt dansk havtaske

m. cremet muslingesauce

159,-

Ribeye filet 

m. sauce lavet på lang peber & calvados

169,-

Møller Bar & Køkken serverer også lækre cocktails, vin & øl.

SIDE ORDERS

Salat af spæde blade krydderurter  

30,-

Heirloom tomatsalat

m. græsk basilikum & citronolie

30,-

Saltbagt knoldselleri

m. citroncreme & passionsfrugt

30,-

Møllers kartoffel

30,-

DESSERT

Baked alaska

m. vaniljeis & brændt marengs

80,-

Vegansk bounty panna cotta

m. chokoladeganache, pufsukker & chokoladecrumble

70,-

Svesker  

marineret i 2019 i solbærsaft, kirsebærsaft, muscuvado, vanilje & mørk rom m. vaniljeis & karamel 

70,-

Citrontærte

m. støv af matcha & lime, brændt marengs & flødeis med yuzo

70,-

Ostebræt m. 3 oste

Gammel Knas – Lagret havarti ost
Krondild hvidskimmelost – Hvidskimmelost
Høgelundgaard – Blåskimmel ost

80,-

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tirs. – Tors. fra kl. 17.00 – 22.00
Fre. – Lør. fra kl. 17.00 – 23.00

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00