morgenmad

Menu

  • V Gluten
  • V Vegansk
  • V Laktose
  • V Vegetar
  • V Nødder

Morgenmad

HVER DAG FRA KL. 9.00 - 16.00

( Køkkenet lukker kl. 15.00 )

Køkkenet anbefaler 4 retter pr. person

BRØDET

Surdejsbrød 

m. kærnemælkssmør, 3 skiver

  • V
  • V
  • V

27,-

Mørkt kernefyldt rosmarinbrød

m. kærnemælkssmør, 3 skiver

  • V
  • V
  • V

27,-

Brødkombination

m. kærnemælkssmør, 6 skiver

  • V
  • V
  • V

48,-

Nutella på mandelpraline

m. havsalt og nøddeknas

  • V
  • V
  • V

25,-

Marmelade

Hjemmelavet blommemarmelade

  • V

17,-

DET KOLDE

Blommeyoghurt

m. granola af kokosflager, kakaonibs, lys sesam og solsikkefrø

  • V
  • V

39,-

Mild Danbo 45+ 

m. ferskenkompot 

  • V
  • V

30,-

Burrata

m. cherrytomater, brændt chiliolie og basilikum

  • V
  • V
  • V

57,-

Avocado

m. puré af butternut squash, sprød boghvede og karse

  • V

40,-

Møllers morgentoast

Toast på surdej m. mortadella, trøffelmayo, løgkompot og sprød salat

  • V
  • V
  • V

47,-

Gravad laks

m. dild, cremet citronsauce, agurk og granny smith

  • V

47,-

Køkkenet anbefaler 4 retter pr. person

DET VARME

Kyllingenuggets

m. mojo picón og karse

  • V
  • V

42,-

Løvstikkepølse fra Lejre Mikro Pølsemageri

m. ketchup og krydderurter

  • V
  • V

46,-

Sauteret squash

m. skorzonerrod, ribs og citronolie

  • V
  • V

Bagt aubergine

m.  tahincreme, ristede cashewnødder, sherrysirup og mynte

  • V
  • V

44,-

45,-

ÆGGET

Blødkogt øko æg

m. svampe aromat, fermenteret habanero tabasco og karse

  • V

25,-

Røræg

m. ketchup og purløg

  • V
  • V

42,-

Spejlæg

m. rosmarinbacon, syltet hokkaido, soltørrede tomater og karse

  • V

48,-

DET SØDE

Vaffel

m. ferskenkompot, nutellacreme og solbærstøv

  • V
  • V
  • V

48,-

Drikkevarer

HVER DAG FRA KL. 9.00 - 16.00

( Køkkenet lukker kl. 15.00 )

KOLDPRESSET JUICE & SHOTS

Koldpresset æblejuice

36,-

Koldpresset appelsinjuice

44,-

Koldpresset juice

m. agurk, æble, spinat, & citron

44,-

Koldpresset juice

m. gulerod, æble, ingefær & lime

44,-

Koldpresset juice

m. rødbede, æble, citron & ingefær

44,-

Ingefærshot

m. chili, citron & honning

30,-

SAFT & BRUS FRA MØNS BRYGHUS

Rabarbersaft

36,-

Hyldeblomstsaft

36,-

Solbærsaft

36,-

Danskvand

30,-

ØL & SPECIALITETER

Session Raid 4%

50,-

Session Reperationsbajer 3,5%

50,-

Garden of Eden 6,4%

50,-

Sureo Sparkling Sangría 5,4%

45,-

Virgin / Gin

Hjemmelavet lemonade

m. pink grapefrugt og frisk rosmarin

40 / 60,-

ChariTea Green

Koldtrukket infusion af økologisk grøn te m. et hint af ingefær, øko honning og citronsaft

40 / 60,-

KAFFE, TE & CHOKOLADE

Vi brygger kaffen på dobbeltshot & bruger økologisk sød- eller havremælk. Kaffen er fra Copenhagen Coffee Lab.

Espresso

25,-

Americano

30,-

Filterkaffe

30,-

Macchiato

30,-

Cortado

35,-

Cappuccino

40,-

Stor latte

45,-

Lille latte

40,-

Iskaffe

40.-

Chai latte

45,-

Varm chokolade

m. karamelflødeskum

45,-

Te

Spørg personalet for udvalget

30,-

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00