morgenmad

Menu

  • V Gluten
  • V Vegansk
  • V Laktose
  • V Vegetar
  • V Nødder

Morgenmad

HVER DAG FRA KL. 9.00 - 16.00

( Køkkenet lukker kl. 15.00 )

Køkkenet anbefaler 4 retter pr. person

BRØDET

Surdejsbrød 

m. kærnemælkssmør, 3 skiver

  • V
  • V
  • V

27,-

Mørkt kernefyldt rosmarinbrød

m. kærnemælkssmør, 3 skiver

  • V
  • V
  • V

27,-

Brødkombination

m. kærnemælkssmør, 6 skiver

  • V
  • V
  • V

48,-

Nutella på mandelpraline

m. havsalt & nøddeknas

  • V
  • V
  • V

25,-

Marmelade

Hjemmelavet jordbærmarmelade

  • V

17,-

DET KOLDE

Jordbæryoghurt

m. granola af kokosflager, jordbærsaft, kakaonibs, lys sesam og solsikkefrø

  • V
  • V
  • V

39,-

Mild Danbo 45+ 

m. rabarberkompot 

  • V
  • V

30,-

Burrata

m. kold tomatkompot, sprød brioche og basilikumskud

  • V
  • V
  • V
  • V

57,-

Avocado

med salat på belugalinser, syltede hvide asparges og krydderurter

  • V

40,-

Hr. Nielsen skinke

m. nordisk salsa verde, koldpresset rapsolie & sprødt brød

  • V
  • V

42,-

Rimmet laks

m. hytteost agurk, dild og hørfrø

  • V

45,-

Køkkenet anbefaler 4 retter pr. person

DET VARME

Kyllingenuggets

m. cremet romesco og karse

  • V
  • V
  • V

42,-

Ostepølse fra Lejre Mikro Pølsemageri

m. ketchup & krydderurter

  • V
  • V

46,-

Stegte grønne asparges

m. citronemulsion, løgstøv og urter

  • V
  • V

45,-

ÆGGET

Blødkogt øko æg

m. svampe aromat, fermenteret habanero tabasco & karse

  • V

25,-

Røræg

m. ketchup & purløg

  • V
  • V

42,-

Spejlæg

m. rosmarin bacon, syltede sennepskorn, karse og havgus 12

  • V

46,-

DET SØDE

Vaffel

m. rabarberkompot, vaniljecreme og jordbærstøv

  • V
  • V
  • V

46,-

Drikkevarer

HVER DAG FRA KL. 9.00 - 16.00

( Køkkenet lukker kl. 15.00 )

KOLDPRESSET JUICE & SHOTS

Koldpresset æblejuice

36,-

Koldpresset appelsinjuice

44,-

Koldpresset juice

m. agurk, æble, spinat, & citron

44,-

Koldpresset juice

m. gulerod, æble, ingefær & lime

44,-

Koldpresset juice

m. rødbede, æble, citron & ingefær

44,-

Ingefærshot

m. chili, citron & honning

30,-

SAFT & BRUS FRA MØNS BRYGHUS

Rabarbersaft

36,-

Hyldeblomstsaft

36,-

Solbærsaft

36,-

Danskvand

30,-

ØL & SPECIALITETER

Session Raid 4%

50,-

Session Reperationsbajer 3,5%

50,-

Garden of Eden 6,4%

50,-

Sureo Sparkling Sangría 5,4%

45,-

Virgin / Gin

Hjemmelavet lemonade

m. pink grapefrugt & frisk rosmarin

40 / 60,-

ChariTea Green

Koldtrukket infusion af økologisk grøn te m. et hint af ingefær, øko honning & citronsaft

40 / 60,-

KAFFE, TE & CHOKOLADE

Vi brygger kaffen på dobbeltshot & bruger økologisk sød- eller havremælk. Kaffen er fra Copenhagen Coffee Lab.

Espresso

25,-

Americano

30,-

Filterkaffe

30,-

Macchiato

30,-

Cortado

35,-

Cappuccino

40,-

Stor latte

45,-

Lille latte

40,-

Iskaffe

40.-

Chai latte

45,-

Varm chokolade

m. karamelflødeskum

45,-

Te

Spørg personalet for udvalget

30,-

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tors. – Lør. fra kl. 17.00 – 23.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

 

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00