Restaurant Nørrebro

En aften i godt selskab

Møller Bar & Køkken Restaurant Nørrebro

Social dining, cocktails & øl på restaurant nørrebro

Konceptet på restaurant Nørrebro, Møller Bar & Køkken, er social dining, hvor maden serveres som mindre delevenlige retter. Vi ønsker at give gæsterne en hyggelig aften i uformelle rammer. Derfor har vi gjort op med individuelle serveringer, og i stedet serveres maden på fade og i skåle, som man selv kan sende rundt mellem sig. På den måde kan hele bordet opleve de mange unikke smagsoplevelser, som vores menukort byder på. Vi håber dermed, at I får en restaurantoplevelse, hvor både maden og det sociale er i fokus. Alle retterne er bygget op omkring sæsonens friske og gerne økologiske råvarer, og som altid finder du både retter med kød, samt vegetariske muligheder. Hver måned skifter vi ud i retterne, så de afspejler sæsonens friske råvarer.

Hos Møller Bar & Køkken går vi op i gode cocktails og øl. Derfor kan du finde et stort udvalg af cocktails på fad fra mikrobryggeriet To Øl, samt cocktails som vores dygtige bartendere mikser i baren. Er du mere til øl, finder du også et bredt udvalg af både IPA’er, pilsner, stout og meget mere på kortet.

En aften i godt selskab

Uanset om du er på udkig efter et sted at starte byturen, eller bare gerne vil nyde en god middag med familien, så er der plads hos os.

Vil du holde din næste fest i vores restaurant, tilbyder vi som noget nyt også leje af vores selskabslokale, som du finder i restaurantens underetage.

God mad og lækre cocktails

I hjertet af Nørrebro finder du vores restaurant Møller Bar & Køkken. I starten serverede vi udelukkende brunch og morgenmad, men i dag byder menuen også på et lækkert aftenkort med velsmagende retter og cocktails. I vores restauranten er der plads til alle, så tøv ikke med at kigge forbi.

En aften i godt selskab

Menuen er bygget op omkring friske råvarer, og derfor skifter vi også ud i retterne flere gange om året. Vi synes nemlig, at det giver bedst mening at følge sæsonen og dens råvarer.

Besøger du vores restaurant til morgenmad, kan du nyde en friskbrygget kop kaffe fra Copenhagen Coffee Lab eller måske en koldpresset juice. Kigger du derimod forbi i aftentimerne, har vi skiftet kaffen ud med kolde drinks, og kortet byder nu på lækre og velsmagende varme retter.

RESTAURANT I HJERTET AF NØRREBRO​

Du finder vores restaurant blot få minutters gang fra metrostationen ’Nørrebro Runddel’, og blot 800 meter fra Nørrebro Station. Vores kærlighed til lokalområdet afspejler sig også i menukortet, hvor du blandt andet finder øl fra Nørrebro Bryghus samt Kombucha hentet hos naboen Zeppin på Thorsgade.

Har du endnu ikke besøgt os på Nørrebro, er det med at komme afsted. Vi har åbent alle ugens dag fra kl. 9.00, og anbefaler, at du booker dit bord på forhånd, hvis du vil være sikret en plads, når du kigger forbi.

Restaurant nørrebro centralt i byen

Ikke langt fra Assistens Kirkegården og Nørrebro Runddel finder du restaurant Nørrebro, der er hyggeligt og uformelt indrettet. Butikken er nem at komme til og fra, hvilket gør det til et oplagt sted at besøge for dig, der søger en hyggelig aften med familien, veninderne, kæresten eller måske før en aften i byen med vennerne. På Møller er vi kendt for at eksperimentere med forskellige smagskombinater og sammensætninger – så vi kan garantere, at du uden tvivl vil få smagt på mad, du ikke har prøvet før.

I restauranten har I mulighed for at vælge de deleretter, I har lyst til at prøve eller I kan også prøve ’A taste of Møller’, som består af 11 udvalgte retter over 4 serveringer. Er 11 retter lige i overkanten, så kan I også blot nøjes med ’Lille Møller’, der byder på 8 retter over 4 serveringer. Uanset, hvad I vælger, så er I garanteret en aften i hyggelige omgivelser med god mad, når I besøger restaurant Nørrebro.  

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00