Brunch nørrebro juice

God mad & lækre cocktails

Møller Bar & Køkken - restaurant Nørrebro

I hjertet af Nørrebro finder du vores restaurant Møller Bar & Køkken. I starten serverede vi udelukkende brunch og morgenmad, men i dag byder menuen også på et lækkert aftenkort med velsmagende retter og cocktails. I vores restaurant Nørrebro er der plads til alle, så tøv ikke med at kigge forbi.

Morgen, frokost eller aften?

Menuen er bygget op omkring friske råvarer, og derfor skifter vi også ud i retterne flere gange om året. Vi synes nemlig, at det giver bedst mening at følge sæsonen og dens råvarer.

Besøger du vores restaurant til morgenmad, kan du nyde en friskbrygget kop kaffe fra Copenhagen Coffee Lab eller måske en koldpresset juice. Kigger du derimod forbi i aftentimerne, har vi skiftet kaffen ud med kolde drinks, og kortet byder nu på lækre og velsmagende varme retter.

Restaurant i hjertet af Nørrebro

Du finder vores restaurant blot få minutters gang fra metrostationen ’Nørrebro Runddel’, og blot 800 meter fra Nørrebro Station. Vores kærlighed til lokalområdet afspejler sig også i menukortet, hvor du blandt andet finder øl fra Nørrebro Bryghus samt Kombucha hentet hos naboen Zeppin på Thorsgade.

Har du endnu ikke besøgt os på Nørrebro, er det med at komme afsted. Vi har åbent alle ugens dag fra kl. 9.00, og anbefaler, at du booker dit bord på forhånd, hvis du vil være sikret en plads, når du kigger forbi.

Brunch nørrebro juice

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Hver dag kl. 9:00–16:00
(Bemærk køkkenet altid lukker 1 time før cafeen)

Kontakt

Vi har ingen tlf. tilknyttet desværre. Kontakt os via mail eller kom herned <3

Bordreservation kun online