Nørrebro lokaler

Hold dit arrangement på Nørrebro

Møller Selskabslokaler Nørrebro

Er du på udkig efter de perfekte festlokaler, der har plads til 30 mennesker? Måske mangler du et festlokale til din næste fødselsdag, reception, firmajulefrokosten eller noget helt andet. Lej vores selskabslokaler, og hold dit arrangement midt på Nørrebro.

Selskabslokaler Nørrebro med mad og drikke

Vælger du at leje selskabslokalet, sørger vi naturligvis også for, at der er lidt lækkert til ganen i form af mad og drikke.

Hos Møller er vi vilde med velsmagende mad og gode cocktails. Vi elsker at eksperimenterer med friske råvarer, og menukortet opdateres flere gange om året. Sammen med dig aftaler vi menuen, så den er tilpasset arrangementets størrelse samt dine eventuelle ønsker.

Nørrebros hyggeligste festlokale

Vores selskabslokaler ligger i hjertet af det hippe Nørrebro. Ikke langt herfra finder du små hyggelige gader samt Assistens Kirkegården, hvor mange nyder en gåtur. Er planen at komme til og fra vores selskabslokale med offentlig transport, finder du metrostoppet ’Nørrebro Runddel’ blot få minutters gang fra selskabslokalet på Nørrebro.

Lokalet er hyggeligt og uformelt indrettet, og vi har lagt et stort arbejde i at skabe de bedste rammer for din fest. Vil du høre mere om mulighederne for leje at vores selskabslokaler, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information. Se mere på Facebook.

Med sin yderst centrale placering er vores selskabslokaler Nørrebro det oplagte sted for netop din fest. Hos Møller er vi kendt for vores anderledes og eksperimenterende retter, der uden tvivl vil overraske dine gæster positivt, og samtidig får du ikke en meget bedre placering midt i byen. Lejer du vores selskabslokaler Nørrebro vil vi sammen skræddersy jeres arrangement/fest og vejlede jer hele vejen igennem forløbet, så I kan få en dag I sent vil glemme. 

Vil I gerne besøge os tidligt på dagen? Så kan I på forhånd dykke ned i vores brunchmenukort, der byder på et bredt udvalg af både kolde & varme, samt sure & søde retter. Er dig og dit selskab optaget tidligt på dagen, så kan I også blot besøge os senere, hvor vi hos Møller byder på lækre cocktails, social dining & meget mere. Med social dining får hele selskabet mulighed for at smage på et væld af små anretninger, der hver især giver en unik smagsoplevelse til dig og dine gæster i vores selskabslokaler Nørrebro. I kan med fordel tjekke menukortet for aftenudvalget ud lige her.

Nørrebro lokaler
Tarteletter

En samlet pakke

Med sin yderst centrale placering er vores selskabslokaler Nørrebro det oplagte sted for netop din fest. Hos Møller er vi kendt for vores anderledes og eksperimenterende retter, der uden tvivl vil overraske dine gæster positivt, og samtidig får du ikke en meget bedre placering midt i byen. Lejer du vores selskabslokaler Nørrebro vil vi sammen skræddersy jeres arrangement/fest og vejlede jer hele vejen igennem forløbet, så I kan få en dag I sent vil glemme. Vil I gerne besøge os tidligt på dagen, så kan I på forhånd dykke ned i vores brunchmenukort, der byder på et bredt udvalg af både kolde & varme, samt sure & søde retter. Er dig og dit selskab optaget tidligt på dagen, så kan I også blot besøge os senere, hvor vi hos Møller byder på lækre cocktails, social dining & meget mere. Med social dining får hele selskabet mulighed for at smage på et væld af små anretninger, der hver især giver en unik smagsoplevelse til dig og dine gæster i vores selskabslokaler Nørrebro. I kan med fordel tjekke menukortet for aftenudvalget ud lige her.

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00