Nørrebro lokaler

Hold dit arrangement på Nørrebro

Møller Selskabslokaler Nørrebro

Er du på udkig efter de perfekte festlokaler? Måske mangler du et festlokale til din næste fødselsdag, reception, firmajulefrokosten eller noget helt andet. Lej vores selskabslokaler, og hold dit arrangement midt på Nørrebro.

Selskabslokaler Nørrebro med mad og drikke

Vælger du at leje selskabslokalet , sørger vi naturligvis også for, at der er lidt lækkert til ganen i form af mad og drikke.

Hos Møller er vi vilde med velsmagende mad og gode cocktails. Vi elsker at eksperimenterer med friske råvarer, og menukortet opdateres flere gange om året. Sammen med dig aftaler vi menuen, så den er tilpasset arrangementets størrelse samt dine eventuelle ønsker.

Nørrebros hyggeligste festlokale

Vores selskabslokaler ligger i hjertet af det hippe Nørrebro. Ikke langt herfra finder du små hyggelige gader samt Assistens Kirkegården, hvor mange nyder en gåtur. Er planen at komme til og fra vores selskabslokale med offentlig transport, finder du metrostoppet ’Nørrebro Runddel’ blot få minutters gang fra selskabslokalet på Nørrebro.

Lokalet er hyggeligt og uformelt indrettet, og vi har lagt et stort arbejde i at skabe de bedste rammer for din fest. Vil du høre mere om mulighederne for at vores selskabslokaler, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information. Se mere på Facebook.

Nørrebro lokaler

Møller Kaffe & Køkken

Nørrebrogade 160
2200 København N

hej@moellerkbh.dk

Åbningstider

Brunch:

Hver dag fra kl. 9.00–16.00
(Bemærk køkkenet lukker 1 time før)

Restaurant:

Tirs. – Tors. fra kl. 17.00 – 22.00
Fre. – Lør. fra kl. 17.00 – 23.00

Kontakt

Ønsker I booke bord på Møller Bar & Køkken kan I gøre det direkte her, eller via bookingtelefonen: 31 15 92 80 

Telefonen er åben:
tirsdag – lørdag: 16.00 – 21.00